השינויים הפיזיולוגיים העוברים על כולנו התלויים בגיל ובזמן הם טבעיים וצפויים. הסטטיסטיקה מראה שלישראלים יש בממוצע עשר שנים של חיים עם מוגבלות כתוצאה מתהליכי הזיקנה. כיצד יראו אותן עשר השנים אינו בגדר גזרת גורל, טוען הרופא הגריאטר פרופ' אפרים יאול. ניתן להפכם לחיים של משמעות ותקווה, חיי קהילה, ביטחון והודיה. יש ביכולתנו לקחת שליטה על השנים הללו באמצעים פשוטים וברורים, ולחיות אותם היטב.
הספר עת לחיות מראה כיצד גם בגיל מבוגר כולנו יכולים באמצעות התנהלות נכונה, להיטיב את מצבנו הבריאותי והנפשי, למנוע מחלות ולהאט את מהלכן.
בשפה בהירה ובגובה העיניים, תוך חשיפה אישית ובלוויית סיפורים מרתקים מהחיים, מהקליניקה, והצגת דילמות רפואיות-אתיות, פרופסור אפרים יאול - מומחה לבריאות ותפקוד הגיל השלישי ולמחלות המלוות את תהליך ההזדקנות - נותן לנו מענה מקיף ומנומק לשאלות המעסיקות רבים מאיתנו, זקנים וצעירים כאחד, ביניהן:
פרופ' אפרים יאול הוא רופא מומחה בתחום הגריאטרי, בעל ניסיון וידע רב. הוא מנהל המחלקה הגריאטרית לסיעוד מורכב ב"מרכז הרפואי הרצוג" בירושלים ופרופסור חבר קליני בבית הספר לרפואה של "האוניברסיטה העברית בירושלים". חיבר את הספרים: הזקן הסיעודי, סיפורים שסיפרו לי מטופליי, האדם המבוגר בפרשת השבוע.
בלחיצה על הרשמה אני מסכים לקבל מידע שיווקי, מבצעים והטבות באמצעות דוא"ל ו/או הודעות SMS ומסכים לתנאי השימוש