סיפורי הצלחה - סדרת אבא עשיר אבא עני

של אנשים שלמדו והפנימו את עקרונות אבא עשיר, אבא עני

רוברט ט' קיוסאקישרון ל' לכטר


תקציר על המחברים
שם בעברית סיפורי הצלחה - סדרת אבא עשיר אבא עני
דאנאקוד 99-1213
מספר עמודים 246
שם המתרגם ברוך קורות
שם באנגלית Success Stories. Real Life Success Stories from Real Life People Who Followed the Rich Dad Lessons
שם מחבר באנגלית Robert T. Kiyosaki • Sharon L. Lechter

תקציר

הקשיבו לאנשים שלמדו את לקחיו של "אבא עשיר" והשיגו הצלחה פיננסית!

"לאנשים שיתכוננו היום מצפה עתיד מזהיר. האנשים המשתפים אותנו בסיפוריהם בספר זה למדו את הלקחים של 'אבא עשיר', אבל חשוב מכך, הם עשו מעשה, למדו, צברו ניסיון, תבונה והצלחה פיננסית. הם קיבלו עליהם אחריות להשכלתם הפיננסית וקנו שליטה על עתידם הפיננסי".

רוברט ט' קיוסאקי, משקיע, יזם, מרצה,
מחבר "אבא עשיר, אבא עני"
וסדרת ספרי "אבא עשיר".

סיפורי ההצלחה בסדרת אבא עשיר יגלו לכם...

  • מדוע אין מקום לתירוצים של "אין לי כסף" ו"אין לי זמן"
  • מדוע לעולם אינכם צעירים מדי או קשישים מדי כדי לצאת למסע משלכם אל הביטחון הפיננסי והעצמאות
  • כיצד התגברו אנשים שהשקיעו בפעם הראשונה על פחדיהם מפני השקעות
  • כיצד תוכלו להשיג תוצאות והצלחות פיננסיות דומות!

"אבא עשיר לימד אותי ואת בעלי שאנו יכולים לרכוש עסק שיכניס לנו תזרים מזומנים לפרנסתנו. עשינו זאת. אם אנחנו יכולנו - גם אתם יכולים".

ססיליה מוריסון,
סקוטסדייל, אריזונה

"אם ההשקעות שלכם איבדו מערכן, אם נמאס לכם מהייעוץ הפיננסי הישן החוזר על עצמו, אם אתם מודאגים שמא לא תוכלו לעולם לפרוש מעבודה, או אם אתם סתם רוצים לבלות יותר זמן עם המשפחה, תוכלו למצוא כמה תשובות בסיפורי ההצלחה של האנשים שקיבלו את שיעוריו של אבא עשיר ופילסו להם מסלול משלהם אל ההצלחה הפיננסית".

שרון ל' לכטר, רואת-חשבון, משקיעה,
מנהלת עסקים, מחברת-שותפה של הספרים
"אבא עשיר, אבא עני", וסדרת ספרי "אבא עשיר".

עוד בסדרת אבא עשיר:

 10 כללי הברזל של "אבא עשיר"
 IQ פיננסי
 אבא עשיר אבא עני
 אבא עשיר לבני הנוער
 אח עשיר, אחות עשירה
 בית ספר לעסקים
 האלף בית של בניית נבחרת עסקית מנצחת
 המדריך להשקעות של אבא עשיר אבא עני
 כך תהיה עשיר
 כך תהיי אישה עשירה
 כלבי מכירות
 לפרוש צעיר לפרוש עשיר
 מי לקח את הכסף שלי
 רביעי תזרים המזומנים
 שיווק רשתי רב-שכבתי

על המחבר

רוברט ט' קיוסאקי - Robert T. Kiyosaki

רוברט קיוסאקי, שנולד וגדל בהוואי, הוא דור רביעי לאמריקנים ממוצא יפני. לאחר שסיים את האקדמיה לימאים של צי הסוחר בניו יורק הצטרף רוברט לחיל הנחתים ושירת בווייטנאם כקצין וכטייס מסוק תקיפה בנושאת מטוסים.

לאחר המלחמה החל רוברט לעבוד במכירות בחברת זירוקס ובשנת 1977 יסד חברה משלו שייצרה בפעם הראשונה את ארנקי הניילון בעלי סגירת הוולקרו, אשר מיועדים לגולשים, והחדירה אותם לשוק. הוא יסד חברה בינלאומית לחינוך בשנת 1985 והקנה לעשרות אלפי תלמידים בכל העולם ידע על עסקים והשקעות.

בשנת 1994 מכר רוברט את העסק והודות להשקעותיו היה באפשרותו לצאת לגמלאות בגיל ארבעים ושבע. בתקופה הקצרה של היותו בגמלאות הוא כתב את סדרת רבי-המכר הבינלאומית אבא עשיר, אבא עני (בעברית בהוצאת מטר) ובשנת 2006 כתב יחד עם דונלד טראמפ את הספר רוצים שתהיו עשירים (בעברית בהוצאת מטר).

הספר "אבא עשיר, אבא עני", מככב ללא הפסקה ברשימת רבי-המכר של ניו יורק טיימס. הספר תורגם ל-46 שפות ונמכר ב-97 מדינות, וסדרת ספרי "אבא עשיר" מכרה יותר מ-26 מיליון עותקים ברחבי העולם וזכתה להצלחה מסחררת גם בישראל.

כיזם, מחנך ומשקיע מפרסם קיוסאקי טור חודשי ביאהו פייננס, הנושא את הכותרת מדוע העשירים נעשים עשירים יותר, וכן טור חודשי בשם תשואות עשירות בכתב העת אנטרפרנור.


שרון ל' לכטר - Sharon L. Lechter

שרון ל' לכטר היא אשת עסקים וחברת הוועדה המייעצת לנשיא ארצות הברית בתחום האוריינות הפיננסית, מחברת משותפת של רב המכר הבינלאומי "אבא עשיר אבא עני" ועוד 14 ספרים בסדרה, העוסקת בנושא השגת חופש כלכלי על-ידי הפרט. ממנה נמכרו יותר מ-27 מיליון ספרים ביותר מ-100 ארצות. כמייסדת וכמנכ"לית הארגון לחינוך פיננסי לכטר מפתחת, בשיתוף עם קרן נפוליאון היל, חומרי לימוד להוראת עקרונותיו של היל למשפחות, לנשים ולצעירים. היא דירקטורית במועצות המנהלים הארציות של כמה חברות ומרצה במסגרות בינלאומיות על חשיבות האוריינות הפיננסית. נוסף על היותה תורמת נלהבת לצורכי צדקה, היא גם פעילה נמרצת למען חינוך טוב יותר לילדים.


ספרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

הירשמו חינם למועדון הספרים של מטר ותקבלו עדכונים על ספרים חדשים, מבצעים ועוד.

בלחיצה על הרשמה אני מסכים לקבל מידע שיווקי, מבצעים והטבות באמצעות דוא"ל ו/או הודעות SMS ומסכים לתנאי השימוש

Powered by Blacknet.co.il